You need Flash Player
You need Flash Player



Clinica noastra
Clinica noastra

Lumea contemporana este o lume a oamenilor energici, care lupta sa ramana tonici si activi. Chiar daca nu ne place, succesul este legat de imagine, iar o imagine frumoasa devine perfecta plecand de la un zambet perfect. Daca ajungi sa obtii un astfel de zambet, inseamna ca esti un om puternic, sanatos.

Toate aceste concluzii ne-au facut pe noi, echipa clinicii de stomatologie LICRISDENT, sa aspiram spre superlativ in domeniul nostru. Astfel, am plecat pe acest drum de a deveni cunoscuti acum un an avand o experienta de numai 4 ani. Pentru unii poate insemna o perioada relativ scurta, pentru noi insa putem afirma ca nu este o conditie obligatorie sa ajungi sa fii bun avand mai multi ani in domeniul tau de activitate. Totul tine de etica, constiinta si devotament fata de meseria ta si implicit fata de pacienti, iar daca toate astea sunt facute din placere, reusitele vor fi pe masura asteptarilor.

Intalnirea cu echipa noastra spulbera toate prejudecatiile despre medicii stomatologi si de clasicele cabinete dentare.

FRUMUSETEA incepe cu un zambet perfect.

FRUMUSETEA este acel ceva care exista in ochii privitorului sau reprezinta ceva concret sau relativ, dar care te face pur si simplu sa iti placa intr-adevar sa privesti un peisaj, un lucru, un om...

Scroll up
Scroll handle
Scroll down
Contact
021.634.16.16
0726.336.118
Localizare